+357 22 410 100

Εισαγωγή στο νοσοκομείο μας μπορεί να γίνει είτε προγραμματισμένα είτε έκτακτα μέσω του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών, το οποίο λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως.

Σε περίπτωση προγραμματισμένης εισαγωγής, καλείστε όπως με την άφιξή σας στο Ιατρικό Κέντρο Ευαγγελίστρια περάσετε από το Τμήμα Υποδοχής και Εξυπηρέτησης Ασθενών στο ισόγειο του Νοσοκομείου για να δηλώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία και να υπογράψετε τη συμφωνία εισαγωγής. Σας προτείνουμε να φέρετε μαζί σας συμπληρωμένη και κατάλληλα υπογεγραμμένη τη σχετική συμφωνία εισαγωγής μαζί με αντίγραφο της ταυτότητάς σας και στοιχεία της ασφαλιστικής σας κάλυψης ούτως ώστε η εισαγωγή σας να γίνει σε μόλις λίγα λεπτά. Ακολούθως, αρμόδιο άτομο του Νοσοκομείου μας θα σας οδηγήσει στο δωμάτιο επιλογής σας (δίκλινο, μονόκλινο ή σουίτα) όπου στο πρώτο στάδιο θα σας επισκεφθεί άτομο από το νοσηλευτικό προσωπικό για να καταγράψει τα προσωπικά ιατρικά σας στοιχεία για ενημέρωση του φακέλου σας. Ταυτόχρονα, θα παρθούν μετρήσεις ζωτικών παραμέτρων και θα ακολουθηθούν οι οδηγίες του ιατρού (εάν έχουν προηγηθεί). Αμέσως μετά θα σας επισκεφθεί ο ιατρός σας, ο οποίος θα σας ενημερώσει για ότι θα ακολουθήσει για την όλη νοσηλεία και θεραπεία σας.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ

Πριν από το χειρουργείο το νοσηλευτικό προσωπικό θα σας προμηθεύσει με ρόμπα χειρουργείου μιας χρήσης και θα σας ζητηθεί να τη φορέσετε . Αν έχετε οδοντοστοιχίες ή φοράτε φακούς επαφής ή οποιαδήποτε κοσμήματα, είναι ανάγκη να τα αφαιρέσετε. Επίσης, στις περιπτώσεις κυριών που έχουν βαμμένα νύχια, θα πρέπει αυτά να καθαριστούν από το σπίτι πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία επέμβασης. Ως συνήθη πρακτική οι ασθενείς οδηγούνται στο χειρουργείο με φορείο (trolley) μεταφοράς ασθενών από τους νοσηλευτές.

Eιδικότητες

Εσωτερικοί Ιατροί

Γενικής χειρουργικής
Ορθοπεδικής χειρουργικής/Τραυματολογίας
Καρδιολογίας
Ωτορινολαρυγγολογίας,
Αγγειοχειρουργικής
Ουρολογίας
Νευροχειρουργικής
Πνευμονολογίας
Παθολογίας

 

Συνεργάτες Ιατροί

Πλαστική Χειρουργική
Παιδοχειρουργική
Παθολογία
Διαβητολογία
Ογκολογία/Αιματολογία
Γαστρεντερολογία
Νευρολογία
Ρευματολογία