+357 22 410 100

Για προγραμματισμένες επεμβάσεις, ο ιατρός σας θα σας ενημερώσει για τον απαραίτητο προεγχειρητικό έλεγχο. Βεβαιωθείτε ότι κατά την εισαγωγή σας θα προσκομίσετε στο νοσοκομείο οποιαδήποτε ιατρική πληροφορία αφορά την υγεία σας και τη νοσηλεία σας, όπως ακτινογραφίες και αναλύσεις. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι θα φέρετε μαζί σας κατάσταση με τα φάρμακα που παίρνετε ούτως ώστε να ληφθούν υπόψη από τον ιατρό σας στην όλη θεραπεία σας κατά τη διάρκεια της νοσηλείας σας στο νοσοκομείο.

Για τους καπνιστές συστήνεται η διακοπή του καπνίσματος τουλάχιστον 15 ημέρες πριν την επέμβαση, ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος αναπνευστικών προβλημάτων. Αποφύγετε επίσης τις τελευταίες μέρες την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών.

Όσον αφορά τη διατροφή σας πριν την επέμβαση, ακολουθείστε τη δίαιτα που σας συνέστησε ο ιατρός σας για το διάστημα που σας τη συνέστησε. Είναι απαραίτητο δε, 6 ώρες τουλάχιστον πριν τη προγραμματισμένη επέμβαση να μην καταναλώσετε οποιαδήποτε υγρά ή στερεά τροφή. Νερό μπορεί να καταναλωθεί 2-4 ώρες πριν την επέμβαση – ο ιατρός σας θα σας το διευκρινίσει.

Αποφύγετε να φέρετε μαζί σας στο νοσοκομείο αντικείμενα αξίας και περιοριστείτε στα άκρως απαραίτητα προσωπικά αντικείμενα και είδη ατομικής υγιεινής:

  • Οδοντόβουρτσα και Οδοντόκρεμα
  • Χτένα μαλλιών
  • Σφουγγάρι
  • Εσώρουχα
  • Πιτζάμες , νυχτικά, ρόμπα.
  • Γυαλιά μυωπίας και φακούς επαφής.
  • Σε περίπτωση που σας είναι αναγκαίο φέρτε μαζί σας και τυχόν ακουστικά βοηθήματα ή/και οδοντοστοιχίες, τα οποία για προστασία διατηρείστε στις θήκες τους.

Συστήνεται επίσης η προσκόμιση της ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ πλήρως συμπληρωμένη και κατάλληλα υπογεγραμμένης, μαζί με αντίγραφο της ταυτότητάς σας, προκειμένου κατά τη μέρα της προγραμματισμένης επέμβασης η εισαγωγή σας να γίνει μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς ταλαιπωρία.

Επικοινωνία

Για γενικές πληροφορίες & ραντεβού

+357 22 410 100

Eιδικότητες

Εσωτερικοί Ιατροί

Γενικής χειρουργικής
Ορθοπεδικής χειρουργικής/Τραυματολογίας
Καρδιολογίας
Ωτορινολαρυγγολογίας,
Αγγειοχειρουργικής
Ουρολογίας
Νευροχειρουργικής
Πνευμονολογίας
Παθολογίας

 

Συνεργάτες Ιατροί

Πλαστική Χειρουργική
Παιδοχειρουργική
Παθολογία
Διαβητολογία
Ογκολογία/Αιματολογία
Γαστρεντερολογία
Νευρολογία
Ρευματολογία