+357 22 410 100

Για την εισαγωγή σας στο νοσοκομείο μας στην περίπτωση προγραμματισμένων επεμβάσεων, είναι δυνατόν να γίνει μια πρώτη ενημέρωση από τον ιατρό σας ή από το Λογιστήριο του νοσοκομείου μας για το προβλεπόμενο κόστος κατά προσέγγιση. To τελικό κόστος της επέμβασης θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες γι αυτό και είναι πιθανόν να διαφέρει κάπως από το προβλεπόμενο που σας έχει αναφερθεί.

Νοείται ότι πριν ή κατά την αναχώρησή σας από το νοσοκομείο πρέπει να τακτοποιήσετε πλήρως το λογαριασμό σας σε συνεννόηση με το λογιστήριο, εκτός και αν έχετε προβεί σε διαφορετική διευθέτηση. Σε περίπτωση που το περιστατικό καλύπτεται από το Ασφαλιστήριο Συμβόλαιό σας, τότε βεβαιωθείτε ότι έχετε υπογράψει τα σχετικά έγγραφα στο Λογιστήριο του Νοσοκομείου πριν την αναχώρησή σας για να είναι δυνατή η απαίτηση πληρωμής. Αν υπάρχει μερική ή ολική κάλυψη από άλλα Ταμεία ή Οργανισμούς, παρακαλούμε να γίνεται η ανάλογη ενημέρωση κατά την εισαγωγή σας και συνεννόηση με το λογιστήριο πριν την αναχώρησή σας από το νοσοκομείο.

Σε περίπτωση που η παραμονή σας στο νοσοκομείο μας είναι πέραν της εβδομάδας, τότε άτομο από το Λογιστήριο θα σας επισκεφθεί στο δωμάτιο σας για τον ενδιάμεσο λογαριασμό τον οποίο καλείστε να τακτοποιήσετε .

Το τιμολόγιο του νοσοκομείου μπορεί να μην περιλαμβάνει την αμοιβή και άλλα έξοδα του θεράποντα ιατρού για την οποία καλείστε να κάνετε απ ευθείας συνεννόηση με τον/την ίδιο/α.

Το λογιστήριο είναι στη διάθεσή σας για να σας λύσει οποιεσδήποτε απορίες και μπορείτε να απευθυνθείτε κοντά τους καλώντας τους απ ευθείας από το δωμάτιό σας στις εσωτερικές γραμμές (ext. 180,181) ή /και από εξωτερική γραμμή στο τηλέφωνο 22410100.

Eιδικότητες

Εσωτερικοί Ιατροί

Γενικής χειρουργικής
Ορθοπεδικής χειρουργικής/Τραυματολογίας
Καρδιολογίας
Ωτορινολαρυγγολογίας,
Αγγειοχειρουργικής
Ουρολογίας
Νευροχειρουργικής
Πνευμονολογίας
Παθολογίας

 

Συνεργάτες Ιατροί

Πλαστική Χειρουργική
Παιδοχειρουργική
Παθολογία
Διαβητολογία
Ογκολογία/Αιματολογία
Γαστρεντερολογία
Νευρολογία
Ρευματολογία