+357 22 410 100

Πήγαμε στο Δρ. Βασίλη Κωνσταντινίδη να τον γνωρίσουμε και για να μιλήσουμε για την επικείμενη εγχείρηση του συζύγου μου.

Μας τον σύστησαν μεταξύ άλλων δύο φίλοι. Ήταν ο πρώτος που είδαμε! Τι να πω; Πρώτη φορά νιώσαμε για γιατρό έτσι σιγουριά και εγώ αλλά και ο σύζυγος μου.

Είναι ο άνθρωπος που σου εμπνέει εμπιστοσύνη απ´ την πρώτη, λόγω των γνώσεων του και της πείρας του. Πάνω απ' όλα σε κερδίζει σαν άνθρωπο διότι είναι άνθρωπος! Δεν το ξέχασε, όπως πολλοί συνάδελφοι του. Σε κοιτάζει στα μάτια, σου μιλάει, και σου αφιερώνει χρόνο για να σου μιλήσει, να σου λύσει τις απορίες σου και να σου καθησυχάσει τους φόβους σου.

Δεν χρειάστηκε δεύτερη σκέψη. Αντάλλαξαμε ένα βλέμμα με το σύζυγό μου και κλείσαμε αμέσως το ραντεβού για την επέμβαση. Την μέρα της επέμβασης ήταν ο ίδιος άνθρωπος. Το ενδιαφέρον του και η ώρα που αφιέρωσε και μετεγχειρητικά να μιλήσουμε, να μας δώσει οδηγίες κ.λ.π, όπως μετά από κάθε επέμβαση, ήταν σαν μια σχέση που προϋπήρχε και γίναμε φίλοι για πάντα!

Να 'σαι καλά γιατρέ μας! Αχρείαστός, αλλά όταν σε χρειαστούμε ξέρουμε τι έχουμε έναν καλό γιατρό και πολύ καλό φίλο και άνθρωπο!

Ο θεός να σου δίνει δύναμη και φώτιση!

Με όλη την Αγάπη μας,
Γιώργος και Ειρήνη Σπυρίδη
22/09/2015

Eιδικότητες

Εσωτερικοί Ιατροί

Γενικής χειρουργικής
Ορθοπεδικής χειρουργικής/Τραυματολογίας
Καρδιολογίας
Ωτορινολαρυγγολογίας,
Αγγειοχειρουργικής
Ουρολογίας
Νευροχειρουργικής
Πνευμονολογίας
Παθολογίας

 

Συνεργάτες Ιατροί

Πλαστική Χειρουργική
Παιδοχειρουργική
Παθολογία
Διαβητολογία
Ογκολογία/Αιματολογία
Γαστρεντερολογία
Νευρολογία
Ρευματολογία